Megas - a hőszigetelés

Meglepetés-költségek nélkül

A szükséges anyagmennyiséget mindig az adott épület adottságait figyelembe véve, megfelelő anyagnormákkal, „csúsztatások” nélkül számítjuk ki. Az esetlegesen megmaradó bontatlan, nem színre kevert termékeket a kivitelezés végén visszavásároljuk, hogy önnek minél kevesebbe kerüljön a beruházás.

És hogy önnek minél kényelmesebb legyen a vásárlás, igény szerint akár házhoz is szállítjuk (önköltségi áron) a nálunk vásárolt termékeket. Kollégáink a megbeszélt időpontban, pontosan érkeznek meg az áruval, ha igényli, szívesen segítenek a teherautóról való lepakolásban, hogy ezzel is időt és fáradtságot spóroljunk önnek.

A Megas termékei kiváló minőségűek, megfelelnek a hatályos építőipari szabványoknak, hőszigetelő rendszerünk komplex rendszergaranciával, tűzterjedési vizsgálati engedéllyel rendelkeznek. Immár tizenöt éve – változatlan elérhetőségekkel - vagyunk jelen a piacon. Ez idő alatt értékesített termékeink a mai napig is megfelelő minőségben funkcionálnak sok-sok épületen szerte a régióban.

És tudja mit? Még csak drágábban sem vagyunk, mint mások. Kérjen részletes árajánlatokat, és hasonlítsa össze a tételes mennyiségeket! Tegyen próbára minket: a Megas valóban kiváló minőséget ad versenyképes áron, mert az ön szép otthona nekünk is büszkeség.