Megas - a hőszigetelés


Persze az sem mindegy, milyen minőségű rendszert alkalmazunk. Az épület homlokzati hőszigetelését készíthetjük komplex rendszerrel (mint például a MEGAS hőszigetelő rendszer), de természetesen a különböző gyártók sokféle elemeiből is össze tudjuk mindezt állítani.

 

Fontos kérdés azonban, hogy hosszú távon melyik lesz számunkra kedvezőbb, melyik nyújt házunkra tökéletesebb megoldást?
Az olcsó ár nem lehet az egyetlen szempont a rendszer kiválasztásánál, mert rengeteg példa akad arra, hogy a nem megfelelő minőségű hőszigetelő rendszer egyszerűen elválik a falazattól, főleg a rossz minőségű ragasztó, vagy a nem megfelelő üvegszövet miatt. A komplex hőszigetelő rendszer vásárlásakor nem csupán azonos márkájú elemeket alkalmazunk, de egy megfelelő technológiákkal egymásra épülő rendszert is választunk, aminek előnye, hogy a különböző elemek egymást erősítve kapcsolódnak egymáshoz, növelve az egész rendszer minőségét. Fontos szempont, hogy a rendszerben megvásárolt hőszigeteléshez az építőipari követelmények szerint tíz év garancia is jár.

És hogy miért érdemes olyan szakértőtől vásárolni, mint például a Megas-Color Kft.?

Mert:
- A tervezés és a gyártás során jelentős figyelemet fordítanak az anyagok egymásra gyakorolt hatására.
- Csak jó minőségű, a szabványoknak megfelelő anyagok kerülnek felhasználásra.
- A MEGAS rendszer minősítést végző intézetek által egységesen bevizsgált egész, annak minősítése nemcsak az egyes összetevőkre terjed ki.
- A MEGAS rendszer ár-érték aránya jóval kedvezőbb az olcsóbb, alacsonyabb minőségű termékek hasonló paraméterénél.
- Ingyenes szaktanácsadás segíti a kivitelezést.
- Ingyenes helyszíni felmérés, egyénre szabott árajánlat, ingyenes kiszálítás növeli a szolgáltatás színvonalát.